Skammens dag for England

Skammens dag for England
Hårek Hansen (f. 1968) er rådgiver i Fremskrittspartiets stortingsgruppe.

Den en gang så stolte og arrogante kolonimakten England bøyer nakken for hårsåre troende, og nekter den folkevalgte nederlandske politikeren Geert Wilders adgang til landet.

Ved ankomst til landet ble Wilders fratatt passet og sendt tilbake. Og begrunnelsen: Hans tilstedeværelse i England bidro til å ”forstyrre den sosiale harmoni”. Sagt på en annen måte: Muslimsk press og ”lovnader” om demonstrasjoner og opptøyer gjorde at ytringsfriheten måtte vike. Lord Ahmed, et muslimsk overhusmedlem skal ha vært en av de fremste sabelraslerne i denne saken. Lord Ahmed så derimot ingen problemer med å invitere Al Qaeda-tilknyttede Mahmoud Abu Rideh for et par år siden.

Geert Wilders er en lovlig valgt politiker, fra det siviliserte Nederland. Han kom på invitasjon fra Lord Pearson i det liberale EU-skeptiske britiske partiet UKIP. At Labour forhindrer et slikt besøk med politimakt er et overgrep. Jeg regner med at Jonas Gahr Støre tar opp denne saken med britiske myndigheter så snart som mulig. Dialog og ytringsfrihet fremfor trusler og arrestasjoner! Det vil vel også være naturlig at profilerte muslimske debattanter i norsk debatt, som Usman Rana og Shoaib Sultan aktivt viser avstand fra de britiske myndigheters innsats i denne saken. For de støtter vel ikke slike angrep på ytringsfriheten og frie folkevalgte?

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*