Sannheten om Svenske skolebranner

 

skolebrann

Sverige har verdensrekorden i skolebranner i forhold til antall innbyggere. Siden 2000 har det brent over 3000 ganger i forskjellige skoler i Sverige. Over halvparten av brannene er ansett å ha blitt startet med vilje.

Mediene har nesten aldri fulgt noen opplysningskampanjer om hvem som står bak brannene og aldri forklart tilkoblingen til multikulturelle. Regjeringen har aldri brydd seg med å informere det svenske folk til skoler, milliarder har blitt brent som følge av masseinnvandring.

De har bevisst forsøkt å skjule sammenhengen.

Likeledes når opptøyer og steinkasting i forstaden hvor mange biler blir satt fyr på hver helg. Det er stille i media. Ingen massiv politiaksjon for å løse forbrytelser og straffeforfølge gjerningsmennene, og deretter sette dem i fengsel eller deportere dem.

Å si noe om den utbredte kriminalitet rettet mot eldre mennesker, mot kvinner og mot de ensomme unge menn som tilfeldigvis sto i veien for en innvandrergjenger.

Det er stille i media. Ikke et ord om det flerkulturelle samfunnet skaper kaos og elendighet i Sverige.

Hvordan reagerer da politiet?

I forbindelse med de forbrytelsene som er knyttet til multikulturelle skjuler politiet og media ofte signalement om at gjerningsmennene har aner fra fjerntliggende områder av verden som Midt-Østen eller Afrika. De prøver å skjule konsekvensene av en funksjonshemmende politikk som skiller Sverige.

kent-ekeroth_3

Når noen forsøker å motsette seg den politikken ved å uttrykke meninger om så engasjerer hele statsapparatet og media med propaganda kampanjer for masseinnvandring og mot innvandrings kritikere. De som lider mest er de som ikke klarer å uttrykke seg faglig. De blir slaktet i offentlig i media.

Staten dermed forsøker med alle midler å pålegge oss en masseinnvandring som vi ikke har bedt om.

Staten er derfor totalitært.

Det er kanskje folk som er villige til å bryte lovene fordi de tror det er nesten umulig å gjøre seg hørt i totalitære Sverige som er degradert mer og mer av masseinnvandring.

Når unge mennesker i asylområdet området brenner opp biler, brenner ned skoler og begå andre alvorlige forbrytelser, er det vanligvis unnskyldt fordi de lever i fattigdom, er krigsskadde, og ofre for diskriminering eller er arbeidsledige.

I praksis er 3000 skolebranner og tusenvis av bilbranner unnskyldt på den måten.

Nå har tre potensielle asylmottak blitt tent på. Ingen vet på nåværende tidspunkt årsaken til brannene. Er det de samme flerkulturelle som dyrket å brenne skoler?

Eller er det at svenskene er lei av å se landet sitt ødelagt og snart står overfor en kollaps? Vil deres handlinger da være unnskyldt fordi de er undertrykt?

Krigsoverskrifter i dag viser at det er verre at mulige «fremmedfiendtlige krefter» setter fyr på tre asylmottak enn at 3000 skoler blir satt fyr på av flerkulturelle.

Innenriksminister Anders Ygeman sier i dag at det er «urovekkende» at de tre asylmottakene har brent opp. Når 3 000 skoler og tusenvis av biler har blitt brent, da de svenske pensjonister ble ranet, når de svenske kvinner har blitt voldtatt og drept, da den svenske ungdommer har blitt angrepet, slått og ranet av innvandrergjenger har ingen representant fra tidligere eller nåværende regjeringer vist noen tegn til bekymring.

Men, de har vist bekymring når noen kritiserer den flerkulturelle utviklingen av kriminalitet.

Staten er opptatt av at det er svenskene som har fått nok og ønsker å ta andre grep enn ord og flygeblad. Staten vil ikke tillate svenskene til å forsvare sitt land.

De asylsøkende kolonistene må beskyttes for enhver pris. Asylmottak bør fortrinnsvis overvåkes så godt som gull. Staten har til hensikt å beskytte kolonistene uansett hvilke skader masseinnvandring gjør i Sverige. De flerkulturelle kolonistene skal ikke bare være beskyttet, de bør få ekstra fordeler, slik at de kan raskt ta over landet vårt uansett hvordan det skader landet. Og selv om svenskene blir fortrengt i eget land.

Den svenske politiske systemet er sykt. Flere og flere mennesker innser det.

Hver svenske har rett til å forsvare sitt land. Når våre forfedre gjorde det så mistet de sine hoder.

Sverige invaderes. Snart må svenskene begynne å ta risiko hvis de ønsker å beholde sitt land.

Engelbert – kommer tilbake!

 

försvara-sverige

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*