Polens nye regjering avviser flyktningekvoter etter Paris-angrep

download

Polens fremtid minister for europeiske saker sa hans regjering vil ikke godta EU-mandat kvoter for flyktninger etter terrorangrepene i Frankrike.

Konrad Szymanski, som vil ta kontoret på mandag som en del av landets nye konservative regjering, sa hans regjering ikke er enig med sine forgjengeres forpliktelse til å ta en andel i flyktningbyrden .

Nå, «i møte med de tragiske handlinger i Paris, vi ser ikke de politiske mulighetene for å implementere» planen, fortalte han retten vridde nyhetsportal wPolityce.pl.

Polen blir en kvartett av EU-medlemmer som har trosset Brussel ‘plan for å fordele tilsig av asylsøkere fra Midtøsten og Nord-Afrika blant medlemmer av unionen. Sikkerhetsinteresser er høy blant årsakene spioneringen av Ungarn, Romania, Tsjekkia og Slovakia, som ikke ønsker å godta overveiende muslimske flyktninger på deres jord.

Takk til Ove Jan Olsen for hint om denne video!

Comments

comments

1 Kommentar

  1. en Repost syns jeg er på sin plass ! 🙂 Til de som trodde at Polakker bare var billig arbeidskraft etc ! NEI ! Dei e Helter alle som en ! 🙂 Thanks to the Polish People ! 🙂 for showing us imbecils how silly we are ! and showing us your strongness ! 🙂 les nå resten av den org posten og se videoen ! :

    Nå kan du sette deg ned å se denne Videoen , og så kan du reflektere grundig over hvorfor så mange mennesker i et land marsjerer ! og så kan du reflektere over hvorfor «vi» ikkje marsjerer ! og så kan du reflektere over hvorfor «vi» venter & utsetter marsjeringen ! og så kan du reflektere over hvorfor «vi» blir marsjert ned av våres «ledere» ! så kan du reflektere over vil «jeg» marsjere på kommando el av fri vilje ! så kan du reflektere over vil «jeg» marsjere mot de som marsjerer mot meg ! og så kan du reflektere over «hvem» marsjerer mot meg ! og så kan du reflektere over hvem er «du» ! For marsjeringen stopper aldri ! Reflekter nå ! 🙂 ps.fra Polen 11 Nov , tenk hvor mange som hadde marsjert etter den 13 !
    https://www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_k&feature=youtu.be

Leave a Reply