Palestinsk terrorist myrder tre Israelske familiemedlemmer mens de spiste middag

En terrorist infiltrerte et hus på Vestbredden og knivstakk beboerne som satt og spiste middag; Han drepte en 70 år gammel bestefar, sønn og datter i trettiårene; Bestemoren, i alderen 68 år, ble stygt skadet; Terroristen ble deretter nøytralisert. Den palestinske terroristen myrdet tre familiemedlemmer under Shabbat-middagen deres.

 

En terrorist infiltrerte et hus på Vestbredden i landsbyen Halamish (Neve Tzuf) fredag kveld og stakk fire personer før han ble nøytralisert, skriver YnetNews. Tre av ofrene døde av deres sår, mens en fjerde er i alvorlig tilstand.

Terroristen myrdet en 70 år gammel bestefar og sønn og datter, i trettiårene, under en Shabbat-middag. Bestemoren, i alderen 68 år, ble hardt skadet.

 

The scene of the attack (Photo: Yair Sagi)

Bilder fra åstedet (Photo: Yair Sagi)

 

Ifølge foreløpige undersøkelser gikk terroristen, 19-åringen Omar al-Abed, fra den nærliggende landsbyen Kobar inn i bosetningen klokka 9:30, brøt seg inn i huset og stakk de fire.

 

Omar al-Abed, and the first responders at the scene

Omar al-Abed, og de første som ankom åstedet

 

Angrepet fant sted da ca 10 familiemedlemmer satt til en sjabbat middag. Da terroristen brøt inn i huset, gjemte kona til sønnen som døde barna i et rom, og derfra ringte hun politiet og skrek at det var en terrorist i huset som knivstakk beboerne.

En nabo til familien – en IDF Oketz Unit soldat – hørte deres skrik, rushed til scenen og fikk skutt terroristen slik at han ble uskadeliggjort.

Halamish (Photo: AFP)

Halamish (Photo: AFP)

 

Før han dro og utførte angrepet, skrev terroristen på Facebook et innlegg som knytter angrepet opp mot opptøyene rundt Temple Mount og spenningen over de nye sikkerhetsmetodene som er introdusert ved inngangene. «Jeg har mange drømmer, og jeg tror de kommer til å bli sant, jeg elsker livet, og jeg elsker å gjøre andre lykkelige, men hva er livet mitt når de (Israel) myrder kvinner og barn og forurenser vår al-Aqsa.»

Hamas utstedte en uttalelse i kveld som hyllet angrepet, som de kalte «heroisk». Ifølge Hamas fulgte angrepet «Israels brudd på rettighetene til vårt folk i Jerusalem og Al-Aqsa-moskeen.»

Store IDF-styrker begynte å søke i byen og nærliggende områder for å se om det var andre terrorister, og de fanget en mistenkelig ubevæpnet palestinere utenfor et landsby, og IDF undersøker fortsatt om han på en eller annen måte er knyttet til hendelsen.

En Facebook-post skrevet av Omar Al Abed kort tid før han drepte tre israelske statsborgere i Vestbreddenes oppgjør av Halamish, 21. juli 2017 .. (foto kreditt: ARAB MEDIA)

Kommentarer

comments

Utenriks