Millioner av muslimer stormer inn i Europa

Raymond Ibrahim
Raymond Ibrahim – internasjonalt kjent som en sann motstander av islam sier det slik: Hvordan kan så den vanlige mann og kvinne i Vesten bli kjent med det sanne islam? Ved å tillate masseinnvandring av muslimer. Det vil si å slippe inn barbarene som står ved portene våre. Jeg tenker ikke på reelle flyktninger- kvinner og barn-, men på hordene av unge friske muslimske menn; de som skriker «Allahu Akbar!»

Vold og kaos med islams masseinnvandring:

Millioner av muslimer stormer inn i Europa – de roper Allahu Akbar!

De fleste vestlige mennesker har hatt liten eller ingen personlig kontakt med muslimer, og siden antall muslimer i Vesten fremdeles utgjør en relativt liten minoritet, blir de oppfattet som fredelige og tilpasningsdyktige i det «havet av vantro» som de befinner seg i. (Taqiyya–doktrinen).

Intet å frykte?
Selv om det finnes enkelte media-kilder og nettsteder som dokumenterer den brutale og stygge sannheten om islam, så drukner disse i havet av islam-vennlig indoktrinering i våre skoler, universiteter, radio/TV og blant våre politikere. I følge disse har vi intet å frykte fra islam. Dersom vold og uro synes å følge med muslimene hvor enn de drar- for ikke å nevne elendigheten i den islamske del av verden- så skyldes dette at muslimene er sinte, frustrerte og forfulgte,- vanligvis forårsaket av Vestens handlinger. Selv om islamske doktriner forlanger at muslimer skal utvise fiendskap og kreve underkastelse av ikke-muslimer der det er mulig; og til tross for at muslimene har angrepet oss og vært Europas svøpe gjennom tusen år inntil de endelig ble nedkjempet i moderne tid; og til tross for at den såkalte «muslimske verden» stort sett består av av land som ble stjålet fra ikke-muslimer; og til tross for at det antas at rundt 270 millioner ikke-muslimer er blitt drept av jihad gjennom århundrene; og til tross for at mange moderne muslimer har den samme verdensanskuelsen som inspirerte deres forfedre til all denne volden,- så forblir de fleste i Vesten uvitende.

Det sanne islam
Hvordan kan så den vanlige mann og kvinne i Vesten bli kjent med det sanne islam? Ved å tillate masseinnvandring av muslimer. Det vil si å slippe inn barbarene som står ved portene våre. Jeg tenker ikke på reelle flyktninger- kvinner og barn-, men på hordene av unge friske muslimske menn; de som skriker «Allahu Akbar!» mens de stormer inn i Europa. Når man diskuterer vestlig-muslimsk sameksistens i moderne tid pleier jeg å minne om at muslimenes fiendtlighet- enten det gjelder hatet mot kristne og deres kirker og kors, eller deres ustyrlige lyst til å voldta vantro kvinner- ikke er unntakstilfeller, men en tradisjon.
Dagens situasjon
I dagens situasjon er jeg imidlertid målløs. Aldri før i historien har nasjonene i en kultur vært så virkelighetsfjerne at de ønsker velkommen millioner av mennesker fra en tilbakestående og voldelig sivilisasjon, mennesker som etter å ha lagt sine egne land øde, og etter å ha terrorisert våre forfedre i århundrer, får lov å bosette seg her. Den eneste «historien» man kan vise til i moderne tid er fra de europeiske bydelene som allerede har fått muslimsk flertall. I Tyskland og Storbritannia har kriminaliteten og voldtektene økt i takt med antall muslimske «flyktninger» de har sluppet inn. I Sverige har antall voldtekter økt med nesten 1500 % siden landet begynte å omfavne «multikulturen»,- og mange mener at landet er nær kollaps.

Vold og kaos
Resultatet av den muslimske innvandringen til Europa fører til vold og kaos, og i henhold til islams hellige skrifter vil vi etter at et tilstrekkelig antall «troende» er nådd, oppleve at kvinner og barn vil bli utnyttet og voldtatt, våre eldre vil bli ranet, kirker og andre institusjoner vil bli angrepet, terroren vil gradvis øke. Se hvordan ikke-muslimer behandles i muslimske samfunn så vet du hva du har i vente. Dette er prisen som må betales for flere tiårs villet kunnskapsløshet. Dersom Vesten ikke er i stand til å lære sannheten om islam,- fra de hellige skriftene, fra historien, og ikke en gang fra dagens hendelser,-så får de heller lære det fra nær og personlig kontakt med muslimer etter hvert. Og dersom en vestlig nasjon, selv etter en slik førstehånds erfaring, fortsatt er for mye politisk korrekt til å forsvare sin egen rett til å eksistere, så la den dø.

Det vil i så fall ikke være noe tilbake som er verdt å bevare.

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*