Med kniv som våpen

Åtte personer ble drept og elleve skadd da en 29-åring som kom fra Usbekistan til USA i 2010, leide en lastebil og meide ned folk langs en gang- og sykkelvei fra Houston Street og sørover på Lower Manhattan tirsdag ettermiddag, lokal tid.
 
Ingen kunne forutsi at akkurat denne innvandreren ville utføre et terror attack. Han har sikkert oppført seg som alle andre vanlige innvandrere. Og det er det som gjør dem så uforutsigbare, terrorister, forkledd som asylsøker, innvandrer eller vanlig ferie gjest. Nåtidens krigføring mot vesten utføres av enslige terrorister, og den eneste måten å hindre at våre kjære blir drept, er å stenge grensene våre. De som trenger hjelp, kan få det, men ikke i Norge.
 
Dette er kun ett eksempel av mange.Vi leser mer og mer om knivdrap i Norge. Kniv er det foretrukne våpenet blant kriminelle innvandrere. Selv om avisene ikke forteller om etnisiteten til drapsmenn med kniv, vet de fleste hva det dreier seg om. Ustabile flyktninger fra krigsherjede områder som naive nordmenn tar imot og trykker til sitt bryst på bekostning av liv og helse til våre kjære landsmenn.
 
Ja, det er synd på dem og de burde få behandling, men ikke i Norge. Vi må beskytte våre egne, våre barn og vår fremtid.

Kommentarer

comments

Utenriks