Max Hermansen valgte seg Demokratene

Max HermansenEn av Norges mest profilert, og etter manges mening, mest kunnskapsrike og seriøse islamkritikere, Pegida-lederen Max Hermansen, har valgt parti, og valget falt på Demokratene. Først og fremst fordi den tidligere FrP-eren, som i likhet med mange andre FrP-sympatisører på hans alder startet med politisk arbeid i Unge Høyre på 70-tallet, mener at FrP er blitt for uklare i kampen mot islam og den muslimske folkevandringen til Europa.

Det betyr ikke at han mangler interesse for andre politiske spørsmål. Med sin bakgrunn fra forsvaret har Max Henriksen også stor interesse for forvarspolitikk, og han følger godt med i den begynnende debatten om det norske forsvarets fremtid etter at forsvarssjefen nylig fremla sin visjoner for forsvaret i årene fremover.

Den profilerte islamkritikeren vokste opp i en offisersfamilie og begynte selv å arbeide innen forsvaret allerede som ung gutt. I nesten 20 år var han i forsvaret, der han blant annet fullførte sjøkrigsskolen, noe som tok 4 år. Senere utvidet han horisonten ved å ta hovedfag i historie. Noe som brakte han inn i den norske videregående skolen som lektor.

Det ble etterhvert en sjokkerende opplevelse for Max Hermansen å undervise i den videregående skole i Oslo. «Jeg oppdaget etterhvert at mine muslimske elever ikke var som andre elever. De hadde holdninger som var skremmende. Jeg ble overrasket første gangen en av elevene mine sa at det var fint at Hitler utryddet så mange jøder, men synd at han ikke fikk med seg alle. Jeg oppdaget at han ikke var den eneste av mine muslimske elever med slike meninger. De sa det rett ut i klasserommet som om det var den mest naturlige tingen av verden å mene. Og ingen av de muslimske medelevene reagerte,» forteller han.

Max Hermansen oppdaget at «den fredelige religionen islam» ikke var den islam han hadde lært om på ungdomsskolen. Han så betydningen av å stanse den islamske innflytelsen i Norge, og den muslimske invasjonen, som nå finner sted over hele Europa, og som han mener Fremskrittspartiet har tatt for lett på.

Han ser på islam mer som en totalitær ideologi som ødelegger mennesker, enn som en religion. En ideologi som gjennom de mange støttespillerne i Norge er blitt et problem, med deres manglende respekt for vår vestlige kultur og vår kristne kulturarv, vårt demokrati, vår humanisme og våre likeverdsidealer.

«Ikke en eneste av de mer enn 150 moskeene i Norge likestiller mann og kvinne. Kjønnene er segregerte når de møter i moskeene. Undertrykkelsen av homofile er sterk i alle muslimske samfunn. Svært mange norske statsborgere som er muslimer gifter seg med muslimske menn eller kvinner fra deres opprinnelsesland, og særlig blant pakistanere i Norge; med sine søskenbarn. 96 prosent av alle andre generasjons pakistanske kvinner i Norge som giftet seg i perioden fra 2007 til 2012 giftet seg med pakistanske menn. 55 prosent av ektefellene ble hentet fra Pakistan,» forteller han, og foreslår at man forebygger disse henteekteskapene gjennom å forby ekteskap mellom søskenbarn dersom foreldre og eller besteforeldre er fettere og kusiner.

Også forsvarspolitikk interesserer den gamle forsvarsmannen. Nylig la forsvarssjefen frem sine krav om stor økning i bevilgningene til forsvaret. Max Hermansen er irritert over at det allerede vedtatte kjøpet av nye jagerfly har bundet opp milliarder av kroner som kunne ha vært brukt til annen opprustning av forsvaret.

«I våre dager ville det vært mer naturlig å bruke førerløse fly, såkalte droner. Jagerflyene utgjør en enorm kostnad som gjør at det blir mindre penger til resten av forsvaret. Droner er billigere og mer fleksible og operasjonelle. De kan sendes langt inn på fiendtlig områder der det er for risikabelt å sende jagerfly,» forklarer han.

Ved siden av Demokratenes klare programformuleringer mot ikke-vestlig innvandring og klare tale om trusselen fra islam, er Max Hermansen veldig enig i at folkeavstemninger må brukes vesentlig mer enn i dag. «Jeg er tilhenger av direkte demokrati,» sier han. «Slik som i Sveits, der det blant annet har vært folkeavstemninger om minareter og om innvandringspolitikken,» sier han, «men ikke bare det, om alle ting, også om jagerfly».

KILDE Jan Simonsens Blogg

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*