Lær barna sannheten om islam allerede fra ung alder

Ismalisk bedrag

Muslimer læres opp til å lure kuffarene (ikke-muslimene) om deres egne sanne tro for å forsvare kampen til islam og jihad. Bedraget kalles Taqiyya.

Muslimer vil forsøke å skille islam fra terrorhandlinger for å oppnå sympati og opinion, spesielt i land der de ikke er i mindretall. De vil si at en slik handling ikke representerer den «sanne islam», men den faktisk gjør akkurat det.

Over 60% av koranen inneholder vers om å drepe kuffaren, eller å tvinge dem til å leve under tjeneste som dhimmi og betale en tung skatt som kalles Jizya. Dhimmis må adlyde muslimer på alle måter.

Islamsk sharialov krever at alle muslimer må betale en veldedighets tiende (ti prosent av inntekt) kalt Zakat. En del av Zakat er pålagt å bli brukt til å finansiere jihadister, som Al Qaida, Hamas, Hizbollah og Taliban. Hvis de virkelig er imot terrorisme, ville de ikke betale Zakat.

Begynn å fortelle barna tidlig at islam ikke er en rase, og at islamofobi er et begrep som brukes av grupper av muslimer og ikke-muslimske unnskyldere for å beskytte islam fra gransking. Forsikre deg om at de forstår at begrepet Islamophobia i seg selv er misvisende.

En fobi er en irrasjonell frykt for noe. Når det gjelder islam gir det imidlertid ofte praktisk mening å være redd. Selv de fleste tidligere muslimer har ekte frykt for en religion som tar til orde for drapet på sine frafalne og ofrer sine egne medlemmer, særlig uskyldige kvinner og barn.

Forsikre deg om at barna forstår at under islams lære så kriminaliseres homofili. Homoseksualitet er i følge islam ikke bare en synd, men en forbrytelse. Som en forbrytelse mot Gud er det ifølge mange muslimske lærde lov å straffe fornærmede med død.

Sørg for at barna forstår at når en muslim forlater islam-religionen, blir han eller hun dømt til døden for å ha vendt ryggen mot islam. Lær dem om grunnleggeren av islam, profeten Muhammed, og hans forbrytelser mot menneskeheten. De må vite at enhver kritikk mot islam i det offentlige kan i flg islam straffes med døden. Ikke la dem lære den desinfiserte versjonen av den på offentlige skoler. Forsikre deg om at de forstår det. De fleste skoletekster er skrevet av muslimer, og det er en ren fabrikasjon.

Vær ærlig og fast om det. Forklar at den muslimske boken, Koranen, diskriminerer kvinner:

“Men have authority over women because Allah has made the one superior to the others and because they spend their wealth to maintain them. Good women are obedient. They guard their unseen parts because Allah has guarded them. As for those from whom you fear disobedience, admonish them and send them to beds apart and beat them. Then if they obey you take no further action against them. Allah is high, supreme.”

Quran 4.34

Muslimer klandrer alltid andre for deres elendighet. De klandrer jødene, de kristne og Amerika for deres skjebne. Nei, det er ikke jødene eller de kristne som representerer islam feil og gjør dem ulykkelige. Det er muslimer og muslimske organisasjoner som er skyld i svindel og bedrag. Muslimer opptrer saktmodige når de mangler tilstrekkelig kraft. Når de er mange nok, kommer det virkelige islam ut fra sitt skall av bedrag/forkledning og setter frie mennesker og deres livsførsel i fare.

La oss først forstå definisjonen av indoktrinering.

Indoktrinering oppstår når vi presenterer meninger som faktum uten å presentere motstridende synspunkter. Å si at islam lærer “Allah er den ene sanne Gud” er selvfølgelig et faktum, men uttalelsen i seg selv er mye omstridt av milliarder av kristne over hele verden, som mener påstanden er falsk. Når skoler presenterer islamsk tro, uten å balansere denne troen med motstridende synspunkter fra andre religioner eller til og med å presentere sekulær opposisjon, har en linje blitt krysset til indoktrinering.

Den eldgamle visdommen om at handlingene våre snakker høyere enn ordene våre – eller når det gjelder barna våre, våre skrik. Som foreldre søker de fleste av oss råd om de beste foreldretipsene, slik at barna våre lytter til oss og følger våre verdier og idealer.

Profeten Muhammed forsto menneskelig motivasjon og læringsstiler veldig godt. På sin avskjeds-khutbah (preken) på Arafatfjellet, minnet han troende om at han hadde etterlatt seg Koranen og hans Sunnah, og alle som holdt seg til dem ville ikke ta feil. Profetens Sunnah er altså demonstrasjonen av Koranen som han hadde modellert for sin Ummah, ettersom Koranen i seg selv kanskje ikke blir fullstendig forstått av alle.

Han anerkjente at folk vil gjøre nøyaktig det han gjorde i livet hans i flere generasjoner fremover, selv på nivå med å etterligne hvordan han kledde seg og spiste, og var veldig forsiktig med hver og en av sine handlinger og ord. Med alle sine handlinger vurderte profeten ikke bare sin nåværende generasjon, men også fremtiden.

Kort oppsummert. for vestlige, alt varierer fra sort til hvitt med en rekke grå nyanser mellom de to polene. Til sammenligning er derimot nesten alt i svart-hvitt og med praktisk talt ingen gråtoner i islam. Den første typen tenkning er typisk for mer modne sinn, mens den siste er mer for små barn og de mindre opplyste.

Kilde

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*