Innvandrer dømt til 10 års fengsel for voldtekt av kona

En 54 år gammel innvandrer bosatt på Sørlandet er i Kristiansand tingrett dømt til 10 års fengsel for grov mishandling av både ektefelle og barn i en årrekke

Fra hun var 14 år satt den forskremte datteren utenfor foreldrenes soveromsdøra og hørte hvordan faren mishandlet og voldtok moren. I løpet av ett år noterte hun 46 voldtekter av moren.

«Nei, stopp, slutt, jeg vil ikke», noterte hun at moren tryglet ved disse anledningene da faren voldtok moren.

Nå er den 54 år gamle faren dømt til fengsel i 10 år for å ha mishandlet barna sine på det groveste g voldtatt ektefellen gjennom flere år.

Familien har nå skiftet identitet og bor nå på hemmelig adresse. Dette er en såkalt «kode 6 adresse» som er den strengeste beskyttelse det er mulig å få som betyr at familien bryter all kontakt med familie, venner og sitt tidligere liv.

Datteren var bekymret for morens liv og betrodde seg til moren til ei venninne. Det ble avtalt at hun skulle sende en SMS neste gang hun var vitne til farens mishandling av moren.

Det gikk ikke lange tiden før SMS ble sendt og venninnens mor varslet politiet som rykket ut og arresterte faren.

Dommen skriver: «Gjennom den latente volden hadde tiltalte full kontroll på sin kones handlinger. Hun var vel kjent med at dersom hun foretok seg noe tiltalte ikke likte, ville dette medføre voldsutøvelse, krenkelser og ubehag, ikke bare for henne, men også for barna», slår tingretten fast, som dømte han til 10 års fengsel og nærmere en million erstatning til familien sin for belastningen han utsatte dem for.

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*