Hvem var Asap Rocky i konflikt med?

Sverige: Hvorfor skriver ikke svenske journalister om de som Asap Rocky og hans følge var i konflikt med?

Mustafa Jafari

Vi har navnene på to av de som Asap Rocky  – som egentligen heter Rakim Mayers – var i klammeri med; Mustafa Jafari og Dawod Hosseini.

Afghanen, Mustafa Jafari, altså saksøker i saken om Asap Rock er dømt (minst) fire ganger. En dom gjelder slagsmål, der han ble siktet for grov legemsbeskadigelse. Dawod Hosseini er også kriminell.

Den afghanske ‘enslige mindreårige’ Mustafa Jafari, som sendte inn klagen mot Rocky og hans følge, er også den som kom i konflikt med dem i en gate i Stockholm. Han er allerede dømt for minst fire forbrytelser. En domfellelse var for overgrep, en annen domfellelse er for skjerpet overgrep.

Mustafa Jafari

Mustafa Jafari er statsborger i Afghanistan. Hans personnummer har vært 20000274-1230, men også 20000214-2636. Han forteller at han kom til Sverige som en «enslige mindreårig» 8. januar 2015. Han flyttet i en alder av 6 med familien fra Afghanistan til Iran. Han hevder asyl på grunnlag av at han ble «truet som person», men han reiser på ferie til Iran for å besøke familie. Han sa at han ønsket å være politimann. Han ble tatt opp på videregående skole i Tyresö, sør for Stockholm. Hans adresse er Fågelviksvägen 51, 4553 NORSBORG og han fyller 20 år den 14 februar.

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*