Haagen Poppe (H) bedriver den rene hvitvasking av islam

Haagen Poppe hører til den kategori politikere som vil informere og rettlede folket – ved å gi seg selv ut for å være både velinformert og kunnskapsrik – men som utilsiktet avdekker mangelfull innsikt i egen belæring.

– Poppe åpner for intoleranse og islamske holdninger som er på kollisjonskurs med grunnleggende norske verdier., skriver Arne Tumyr.

Det er forstemmende at muslimene kan – etter innlegget til Poppe i Agderposten 09.08.08.2019 – åpenbart føre denne fylkespolitikeren fra Høyre opp på listen som en sann islamvenn.

Poppe bedriver den rene hvitvasking av islam når han i realiteten hevder at «fundamentalistiske kristne og ekstreme muslimer» er hipp som happ. Hvor i verden steines kvinner til døde av «fundamentalistiske kristne»? Hvilken kristen gruppering skjærer hodet av «vantro» og dømmer ikke-kristne til døden? Hvor er opprettet «kristne stater» som religiøse og politiske diktaturer?

Tidligere stortingsrepresentant og Poppes partifelle, Hallgrim Berg, karakteriserer islam som «verre enn nazismen». Poppe må ut fra sin holdning fordømme slike utsagn – som jo like gjerne kunne ha kommet fra SIAN.

Haagen Poppe

Hadde Poppe lest noen flere bøker, hadde han ikke skrevet at forestillingen om at muslimer arbeider for å overta vårt kontinent og land er usann. Han mener også at muslimenes stilling kan sammenlignes med jødenes situasjon og at SIAN sprer løgn om en hel folkegruppe.

Den islamske lære er klar: Allah, som har erklært sitt herredømme over hele jorden, er sterkt imot alle menneskeskapte politiske systemer og autoriteter. Med stor kraft må muslimer eliminere og ødelegge alt som står i veien for Allahs revolusjon. «Krigens hus» er det landområde islam ennå ikke har seiret – i «Fredens hus» er alt underlagt Allah – og alle motstandere er utryddet.

Islam har ført krig på tre kontinenter i snart 1400 år. Muslimene ranet til seg kristne områder i Midtøsten og Nord-Afrika, militante muslimer erobret 1/3 av India, Serbia ble invadert og den islamske staten Kosovo ble etablert. Islamske horder foretok militære stormløp mot Europa, men ble nedkjempet gang på gang. Libanon som tidligere var et blomstrende demokrati er i dag fullstendig ødelagt av muslimsk masseinvasjon. Det samme vil skje gradvis i Europa. I Groruddalen blir det trolig snart fremmet krav om opprettelse av en islamsk bydel etter at etniske nordmenn har flyttet ut.

Hvordan kan Poppe mene at jødenes atferd har noe til felles med muslimene? Islamske terrorister har siden «9/11» utført 35.000 terrorhandlinger med 200.000 døde og 500.000 lemlestede mennesker. Kan jødene sammenlignes med muslimene?

Det er sant det SIAN sa på Kanalplassen om at forskning på muslimer har vist at de er mer tilbøyelige til å voldta. En rekke vestlige land har opplevd voldtektsbølger av vantro jenter. Siden 1970-årene har antallet voldtektsanmeldelser i Sverige øket med 1600 prosent. Spør politiet, Poppe, om hvem som står bak overfallsvoldtektene her i landet. Sharialovene plasserer kvinner i et slaverilignende forhold der de må leve fra vugge til grav. Her kommer ingen fordømmelse fra Høyre-politikeren.

Poppe skriver at han vil ikke høre på SIANs intoleranse. Nei, han vil åpenbart heller ikke høre på Karl Popper som sier: «Hvis vi ikke er beredt til å forsvare et tolerant samfunn mot intoleransens nedslakting, vil de tolerante bli utslettet og toleransen med dem.»

Den islamske «frigjøreren», Ayatollah Khomeini, ble ønsket velkommen til Iran i 1979. Han drepte alle som nektet å underkaste seg islam.

Det gjør åpenbart ikke inntrykk på Haagen Poppe at italienske parlamentarikere avviser å gi statsstøtte til islamske trossamfunn fordi: «Vitenskapelige målinger viser at over 61 prosent av Koranen inneholder oppfordringer til politisk fascistisk krig, hat, voldtekter, myrderier, drap, ydmykelser, slaveri, lemlestelser og undertrykking m.m. av ateister, jøder kristne og andre som ikke er muslimer.»

Poppe åpner for intoleranse og islamske holdninger som er på kollisjonskurs med grunnleggende norske verdier.

Arne Tumyr

tidl. leder i SIAN

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*