Er vårt land forsvarsløst mot islam?

Vil vårt land være dominert av islam i fremtiden?

I 1940 slapp Arbeiderpartiet fienden for lett inn i landet. Ledende stillinger i forsvaret var besatt av partikamerater uten evne til å være handlingsdyktige i en svært alvorlig situasjon, nemlig trusselen om å bli invadert av tyskerne.

Norge var med i en forsvarsallianse ala NATO med noen europeiske land, men når trusselen stod for døren, ble arbeiderpartiet skremt og regjeringen bestemte derfor i et hemmelig møte å følge etter Sverige i å erklære seg nøytrale og dermed svikte de landene vi hadde avtalt å være med å beskytte.

Nå lurer artikkel forfatteren Willy Ødegaard von Busche i en artikkel på Resett.no på om regjeringen Solberg gjør den samme general tabben; å la landet vårt være åpent for invasjon av islam ved å tillate en blanding av flyktninger og økonomiske migranter, hvor de fleste er muslimer, komme til Norge.

Sitat:

Så kan man spørre: Hva skjer nå? Ser vi en gjentagelse av historien? Regjeringen Solberg oppfører seg akkurat likedan som regjeringen Nygaardsvold. Er Erna Solberg og Ine Eriksen Søreide dagens utgaver av Johan Nygaardsvold og Halvdan Koht?
De oppfører seg iallfall ganske likt, og slipper fienden inn i landet uten forbehold. De støtter terroristregimer. Og Eriksen Søreide som utenriksminister er totalt ubrukelig.

Willy Ødegaard von Busche

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*