Direkte Erfaring – En Fordel med å Akseptere muslimske Migrants

Direkte Erfaring - En Fordel med å Akseptere muslimske Migrants

En fordel eksisterer i støvskyen som blir banket opp av de marsjerende føtter av millioner av muslimske menn migrerer til Vesten: de mange europeere og amerikanere, som aldri kunne forstå islam i teorien, vil nå få mulighet til å forstå det gjennom direkte og personlig erfaring.

Kanskje vil de våkne til virkeligheten?

En Fordel med å Akseptere muslimske Migrants

av Raymond Ibrahim

Faktum er at de fleste vestlige mennesker har hatt svært lite personlig interaksjon med muslimer. Videre er muslimer i Vesten fortsatt er en liten minoritet. I Norge de er angivelig mindre enn 5 prosent av befolkningen. De få muslimene, som vi ikke samhandler med, viser ofte sin beste atferd da de er omgitt av et hav av vantroe (i henhold til læren om taqiyya).

Og selv om det er noen medier og nettsteder som dokumenterer de harde, men stygge sannheter om islam, er disse ofte overdøvet av det overordnede «Korrekte» som utgår fra indoktrinerings sentrene i Norge (skoler, universiteter, media, osv).

Ifølge det Korrekte, er det ingenting å frykte fra islam. Hvis vold og kaos synes å følge muslimer uansett hvor de går for ikke å nevne hele den islamske verden – det er fordi muslimer er sinte, frustrerte, og fornærmede, som regel på ting Vesten har gjort.

Selv den islamske læren oppfordrer muslimer til å ha fiendskap for og forsøke å underlegge  ikke-muslimer når det er mulig; selv om muslimer innledet fiendtlighetene mot og plaget Europa for tusen år; selv om de fleste av den såkalte «muslimske verden» hviler på land som voldsomt ble beslaglagt fra ikke-muslimer; selv om noen 270 millioner ikke-muslimer har blitt drept av jihad gjennom århundrene; og selv om mange moderne muslimer opprettholder samme verdensbilde som deres forfedre – folk flest i Norge og Vesten forbli uvitende.

I denne sammenheng – eller absolutt mangel på sådan-hvordan kan en gjennomsnittlig nordmann vite sannheten om islam?

Start massive muslimske vandringer til Norge. Det vil si, la barbarene ved porten komme inn.

Jeg snakker ikke om de sanne flyktninger – kvinner og barn – men av horder av unge muslimske menn; de som roper «Allahu Akbar!» når de entrer Europa.

Når man diskuterer vestlige og muslimske interaksjoner i moderne tid, er det min vane å gi en historisk presedens for å vise at muslimske krigshandlinger, enten hat for kristne og deres kirker og kors, eller at voldelige begjær for «hvite» kvinner ikke er avvik, men en fortsettelse på historien.

I dette tilfellet derimot, har jeg ingen å gi. For aldri før i historien har folkene i én sivilisasjon blitt så dramatisk skilt fra virkeligheten som å ta imot millioner av mennesker fra en fremmed sivilisasjon – en som terroriserte deres forfedre for hundrevis av år, og la dem bo iblant dem.

Den eneste «historie» man kan sitere er dagens moderne opplevelser i disse europeiske regioner som allerede har betydelige muslimske befolkninger, og tar imot mer.

I Tyskland og Storbritannia, har kriminalitet og voldtekt steget i direkte forhold til antall muslimske «flyktninger» om er akseptert. Sverige alene – der voldtekt har økt med 1472% siden landet omfavnet «multikulturalisme» – er rapportert helt på randen av kollaps.

Prisen på den islamske tilstrømningen i vestlige land er vold og kaos, i samsvar med islams Rule of Numbers: kvinner og barn vil bli utnyttet og voldtatt; eldre vil bli ranet; kirker og andre institusjoner vil bli angrepet; terror vil bli utført. Se på situasjonen for ikke-muslimer som bor sammen med muslimer å få en idé om hva som kommer.

Men akk, så sent, slik ser ut til å være prisen som må betales for tiår med forsettlig uvitenhet. Dersom Vesten ikke kan lære sannheten om islam fra teori, fra doktrine, fra historien, og nå også fra pågående aktuelle hendelser, så la det lære av nær og personlig kontakt.

Og hvis det etter slike førstehånds erfaringer fremdeles er enhver vestlig nasjon for politisk korrekt til å handle på vegne av selvoppholdelsesdrift, så la det dø. For det vil være tydelig at det er lite igjen verd å redde.

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*