Den etniske andelen av nordmenn er sunket fra 99,9% til 75%

Nobels fredspris er et eksempel på norsk narsissisme. Her fra Nobels Fredsfest 2018 foran Oslo rådhus. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Ingen vesteuropeiske land økte sin befolkning fra 1990-årene til 2016 så raskt i forhold til folketallet, som Norge. I følge SSB vokste befolkningen i Norge med nesten én million mennesker i løpet av en periode på 13 år.

Plutselig var det 700.000 innvandrere i landet vårt, mens 150.000 personer var født av innvandrerforeldre.

Av den totale befolkningen hadde nå omtrent 16% innvandrerbakgrunn. Ikke i noe annet land ble majoritetsbefolkningens andel redusert så fort som i Norge. Mens 99,9% av befolkningen i 1963 bestod av etniske nordmenn, var andelen i 2016 sunket til 75%.

Hva med konsekvensene?En så omfattende og rask innvandring vil selvfølgelig måtte få en rekke konsekvenser. Hva dette vil koste oss økonomisk i fremtiden, er eksempelvis svært relevant å beregne.

At en slik innvandring også vil bety en dramatisk endring av det norske samfunnssystemet og den norske kulturen, og sannsynligvis velferdsstatens sammenbrudd (i hvert fall slik vi i dag er vant til å definere en velferdsstat), bør det være liten tvil om.

Den humanitær- politiske stormannsgalskap som Norge fronter, en slags «nasjonal narsissisme» som psykiater Fred Heggen så fint beskriver i Nettavisen, er årsaken.

I Jugoslavia og Libya prøvde Norge og Nato å bombe till fred. Også et eksempel på stormanns galskap og narsisisme. Vi vet jo alle hvordan det gikk.

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*