Danske Forteller hva hun lærte om Muslimer som Lærer på en Muslimsk Friskole

Da nyheten kom ut at det ble funnet undervisningsmateriell med tekster av martyrer, jihad og bilder av våpen på den muslimske fri-skolen nord-vest i København, var det en som ikke var overrasket det hele tatt, skriver den danske avisen BT.

Nemlig Henriette Hesselmann, som var lærer ved skolen fra starten og i tre år.

Hun løfter sløret på et parallell samfunn der Koranens bud er viktigst og hvor sex og kyss er forbudt, og hvor mennesket ikke stammer fra apene, men er skapt av Allah.

Henriette Hesselmann har lagret en av de muslimske barnetegninger, hvor barnet lurer på hvordan man kan bli en kristen. Foto: Jens Nørgaard Larsen

«Bøker om vitenskap og teknologi ble fjernet fordi barna ikke skulle se bilder av nakne mennesker. Da vi hadde geografi, nektet de å skrive ordet Israel, fordi de ikke anerkjenner landet. De er heller ikke i favør av demokratiet. De så ikke på Hollywood-komedier der folk kysser. Hvis vi passerte en buss, hvor det var en annonse med bilde av brystene, holdt de barna for øynene. Vanligvis er det en begynnelse, og så følger deretter den andre etter, for å vise at de er like observante, » sier Henriette Hesselmann.

Kommentarer

comments

Utenriks