Bil har kjørt inn i varehus i Ullared

Minst to personer er skadd. Bilføreren er pågrepet.

En personbil har kjørt inn i et varehus i Gekås i Ullared i Halland, rett før stengetid skriver Expressen.

Ifølge kilder til Expressen skal to personer være lettere skadet etter å ha blitt påkjørt av bilen som kjørte i 90 km/t og kollidert ved utgangen til Gekås Ullared.

Bilen lakk bensin
Bilen skal ha lekket bensin og et vitne kommer med følgende beskrivelse av hendelsesforløpet.

– Det kom en bil kjørende i høy fart, tutet og bare noen meter fra hovedinngangen kjører han inn i to handlevogner. Føreren kommer ut av bilen og har en bensindunk i hånden. Da innså jeg at det her ikke var en ulykke. Noen mennesker kastet seg over mannen og så kom ordensvaktene og tok hånd om mannen, beskriver vitnet til Expressen.

Politiet på plass

Et annet vitne sier:

– Bilen kjørte i minst 90 km/t og tuter hele veien, folk skrek og sprang, det var en kvinne som var ubehagelig nære på å bli påkjørt, hennes handlevogn ble totalt ødelagt, forteller et vitne til Aftonbladet.

Politiet er nå på plass og har sperret av området ved Gekås Ullared. De skal gjennomføre en teknisk undersøkelse og snakker nå med mannen, som beskrives som forvirret og syk av politiet.

Gekås Ullared har gått ut med en melding om hendelsen på Facebook i kveld:

– To personer skal ha fått lettere skader da personbilen kjørte mot kjøpesenteret. Begge er tatt hånd om av amulansepersonell. Vi håper det går bra med alle involverte, og vi skal gjøre så godt vi kan. Vi har akkurat nå ikke noe mer informasjon, men kommer til å oppdatere når vi vet mer.

 

Kommentarer

comments

Utenriks