Årets Politisk Korrekte nyttårstaler

Det er mange som reagerer på statsministerens og kongens nyttårstaler, både positivt og negativt. Vi ser flest negative kommentarer og bet oss spesielt merke til en:


For en nyttårstale!

Samme svada fra Erna som fra Harald -veldig mye om barn som har så «trygg og god oppvekst», -spør de etnisk norske ungene som mobbes av utlendinger året rundt, småjenter ned i 7 år alder som «tafses på» og kalles horer, -og selv flere barn av utlendinger selv -som trakasseres og trues -da helst fordi de ikke har enten «god nok» eller riktig religion   

De tas inn til «samtaler» -det gjør politiet også -og man ser hvor mye det hjelper?

Slik blir det når man lefler med og mikser kultur og religioner som har en ideologi som på ingen måte samsvarer med vestlig kultur.

Jeg kjenner innvandrere som selv leer i frykt for både deres egen og vår fremtid, og de sier at norske folket må si STOPP!

Hva nytter det om etniske folket sier stopp, når dere politikere ikke lytter?

Blir skremt av at du sier vi må ha flere barn.

Mynter du da på etnisk norske, så er man med på at man burde få premie på f.eks, 300.000 for hvert etnisk norske -men de som importeres hit får altfor mange unger, og pengene sendes ut av landet -og så går mange av disse ungene og vansmekter, -og er mulig det er disse Erna kaller «fattige»?

De pengene de får og sender ut er flere tusen ganger mer verdt i deres hjemland -så selvsagt går pengene ut!

Hvis vi hadde hatt råd til det, hadde det faktisk vært greit -men nå går det på stumpene med våre tidligere opparbeidede midler   

Flere unger fra innvandrere trenger du derved ikke oppfordre til, -det er som en tlf-automat.

Og selv om Norge ikke forteller det i norsk MSM (tausheten er øredøvende) -så er det fra dansk og tysk media (sikkert flere) -fremkommet at 2, 3 og 4.generasjon migranter utøver stadig mer brutal vold enn den første generasjon gjorde!

Alt dette later du/dere som dere ikke vet, -som om det er bare «fake news»?

Skjønner politikerne enda ikke at de har knust framtiden og håpet om et Norge slik det en gang var, -og at kulturen er perforert (slik som med grunnloven👿) -sammen med en nærmest økonomisk ruin om få år, nasjonal identitet er visket ut og bærekraft er noe man bare kan drømme om -og vi ser det allerede.

Er det ikke noen lov som kan si at politikere (som dere mest velger ut selv) -burde ha et minimum av IQ?

Vanlige borgere ville kunne fortelle dere nøyaktig hva som må gjøres for å redde det lille som er mulig, og KANSKJE få snudd utviklingen -men det vil dere ikke lytte til😥

Erna har selv sagt at kommentarer børster hun bare av seg som støv på skuldrene -så da så…
2019 er det året man faktisk ikke kan si godt nyttår, -det er første sorgens og voldens år av en lang rekke år som blir stadig verre -og det går nå i expressfart!😥

Samtlige politikere fra rødt, grønt til blå-blått med sin globalist-gjennomføring via Eu og FN har sviktet sitt land og folk!

SHAME ON YOU👿


Wenche Tveråen‎ 
Det fødes for få barn her i landet til at den norske velferdsmodellen kan videreføres, ifølge statsminister Erna Solberg (H). Hun ber nordmenn lage flere barn.

Kommentarer

comments

Utenriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*